SENDVIČI IN PRIGRIZKI

 
  • .TOPLI ROGLJIČKI

    za dobro jutro ob kavici

  • Francoski rogljiček z marmelado

    • 1.50
  • Francoski rogljiček s čokolado

    • 1.50
  • SENDVIČI

    ko si lačen, pa še ne dovolj

  • Primorski

    • 4.50

    kruh, pršut, olive, mozzarella, paradižnik, putr

  • Gorenjski

    • 4.90

    kruh, roastbeef, domači sir, čebulna marmelada, rukola

  • PRIGRIZKI

    za pikat ob vinu in pivu

  • Tatarski biftek

    • 6.50

    z domačim zeliščnim putrom

  • Tunin tartar

    • 6.50

    z avokadom

  • Gamberi s česnom

    • 6.50

    in čilijem, če želite

  • Piščančji fingersi

    • 6.00

    z domačo jogurtovo omako

  • Namaz iz dimljene postrvi

    • 6.50
  • Goveji capraccio

    • 7.50
  • Račja Pašteta

    • 6.50
  • Sirna deska

    • 7.50

    izbor izvrstnih sirov

  • Krepka deska

    • 7.50

    izbor izvrstnih suhih mesnin

  • Caprese solata

    • 6.00

    mozzarella di buffala in paradižniki

  • Piščančji taquitosi

    • 6.00

    z domačimi omakami

A LA CARTE

 
  • .JUHE

  • Goveja juha

    • 3.50
  • Dnevna Juha

    • 3.50
  • .GLAVNE JEDI

  • Zelenjava s ponvice s tofujem in olimskim sirom

    • 8.50
  • Riževi rezanci s piščancem, mlado koruzo, kalčki, papriko, arašidi in črnim sezamom

    • 9.50
  • Riževi rezanci z gamberi, mlado koruzo, kalčki, papriko, arašidi in črnim sezamom

    • 11.50
  • Fuži ali domači njoki s tartufi

    • 11.00
  • Solata z biftkom

    • 15.00

    (rdeča čebula, rukola, zelena solata, radič, berivka, parmezan, pražen sezam, balzamika, med, olivno olje)

  • Solata z gamberi

    • 11.00

    (mlada čebula, češnjevci, avokado, črn sezam, zelena solata, radič, berivka, česen, olje, bel balzamičen kis)

  • Solata s piščancem

    • 9.00

    (avokado, ocvrta čičerika, krutoni, zelena solata, radič, berivka, majoneza, olivno olje, kis)

  • Črna rižota z gamberi, bučkami in suhimi paradižniki

    • 11.50
  • Losos v skorjici kamilice, črnega sezama in lešnikov, riževi rezanci v arašidovi omaki

    • 13.00
  • Hobotnica na žaru z zelenjavo iz ponvice in pečenim krompirjem

    • 19.00
  • Njoki s hobotnico

    • 15.00
  • Tuna steak s pinjolami in njoki sladkega krompirja

    • 18.00
  • Svinjska ribica zavita v panceto z omako iz terana in suhih sliv z domačimi njoki in drobtinami

    • 14.00
  • Svinjska ribica zavita v panceto z omako iz rožmarina s pečenim krompirjem

    • 14.00
  • Black Angus ribeye z grahovim pirejem, popečenimi porovimi tulci in lahkim pestom

    • 22.50
  • Rumpsteak Black Angus mariniran v gorčici z zelenjavo iz ponvice, pečenim krompirjem in domačim zeliščnim maslom

    • 18.00
  • Biftek s pirejem sladkega krompirja s tartufino omako

    • 21.00
  • Biftek s pirejem sladkega krompirja s poprovo omako

    • 21.00
  • Biftek s pirejem sladkega krompirja z jajcem

    • 21.00
  • Jagnječe zarebrnice v zeliščni skorjici, pastinakov pire in domač ocvrt krompirček

    • 19.00
  • Piščančji file polnjen s suhimi paradižniki, pire hokaido buče, ocvrta rukola in popečena gomoljna zelenjava

    • 12.50
  • Pečena račja prsa z mangovo omako in pečenim črnim rižem z brusnicami in pinjolami

    • 15.00
  • SLADICE

  • Čokoladni sufle

    • 4.20
  • Creme brulee

    • 4.20
  • Dnevna sladica

    • 4.50