PUTR

PRIGRIZKI

 
  • Francoski rogljiček z marmelado

    • 1.50
  • Francoski rogljiček s čokolado

    • 1.50
  • Goveji carpaccio

    • 8

    S črnim tartufom

  • Račja Pašteta

    • 7

    Z zeliščnim maslom 

  • Piščančji fingersi

    • 6.5

    z domačo jogurtovo omako

  • Piščančji taquitosi

    • 6.5

    z domačimi omakami

  • Tunin tartar

    • 7.50

    z avokadom in limeto 

  • Gamberi

    • 7.50

    s česnom in čilijem

  • Gamberi

    • 8

    V vinski omaki

  • 3 bruskete

    • 7

    s sezonskimi namazi

  • Caprese solata

    • 7

    mozzarella di buffala in paradižniki

  • Putr deska

    • 7.5

    izbor sirov in suhih mesnin

  • Pečene kapesante

    • 8

    z limonino kremo in slanino

A LA CARTE

 
  • JUHE

  • Goveja juha

    • 3.5
  • Dnevna Juha

    • 3.5
  • PUTR SELECTION

    meso na žaru (250 g), ocvrti sladki krompir, solata berivka z jogurtovim prelivom, zeliščno maslo

  • Biftek

    • 26
  • Black Angus Rumpsteak

    • 23
  • Black Angus Ribeye

    • 24
  • GLAVNE MESNE JEDI

  • PUTR piščanec

    • 14.5

    Paniran v panko drobtinah, polnjen s suhimi paradižniki in slanino, z rižem v omaki dimljenega sira

  • Telečji rozbif

    • 18

    v zeliščni skorjici, pire pečene cvetače jogurtova omaka s peso, stročji fižol

  • Jagnječe zarebrnice

    • 24.5

    s topinamburjevim pirejem, timijanovo omako, mlado čebulo, gorčica v zrnu in vloženo redkvico

  • Svinjska ribica

    • 15.5

    zavita v panceto, s pirejem gomoljnic v naravni omaki z gomoljnicami in drobtinami slanine

  • Tagliata biftka

    • 25

    na rukoli z granatnim jabolkom, dimljenim sirom, popečenimi jurčki in čompo

  • GLAVNE RIBJE JEDI

  • File morske žabe

    • 18.5

    Ovit s panceto, s polento s skuto in pinjolami, v omaki rukole in pečeni šparglji

  • Losos

    • 17.5

    s skorjico pistacije, s pirejem sladkega krompirja, ocvrtimi šparglji, okisanimi redkvicami, belo vinsko omako in kaviarjem

  • Tuna

    • 19

    V sezamu z julienne zelenjavo, guacamole omako in limonino kremo 

  • Hobotnica na žaru

    • 21

    S pečenim domačim krompirjem in pečeno mediteransko zelenjavo

  • File brancina

    • 25

    Z domačimi njoki, mlado špinačo, pečeno maldo koruzo in česnovo kremo 

  • SOLATE

  • Solata s piščancem

    • 10

    (avokado, ocvrta čičerika, krutoni, zelena solata, radič, berivka, majoneza, olivno olje, kis)

  • Solata s pršutom

    • 12

    (rukola, mlada špinača, nektarine, belo grozdje, mozzarella, olive, sok limone, olivno olje)

  • Solata s sirom za žar

    • 10

    (mlada špinača, granatno jabolko, pinjole, hruška, balzamični kis, olivno olje)

  • Solata z biftkom

    • 15

    (zelena solata, radič, berivka, rukola, pečeno jajce, parmezan, jogurt, sok limete, olivno olje)

  • PAŠTE

  • Domači njoki s kremno PUTR omako s piščancem in panceto

    • 14
  • Fuži s piščancem v paradižnikovi omaki s svežo baziliko in mozzarello di buffalo

    • 14
  • Črni sipini špageti z gamberi, šparglji in češnjevim paradižnikom

    • 16 €
  • Rvioli polnjeni s pistacijo in skuto, mesom rakovice, limonino omako in kaviarjem

    • 15.5
  • Rižota s kremo pečene zelene, corn-fed piščancem, maslenim grahom, drobtinami korenja

    • 16
  • Fuži ali domači njoki s tartufi

    • 13
  • Fuži agli e olio s svežo baziliko in biftkom

    • 15.5
  • Riževi rezanci s piščancem ali gamberi

    • 12 / 14.5

    S porom, korenjem, koruzo in arašidi

  • SLADICE

  • Čokoladni sufle

    • 5
  • Creme brulee

    • 4.50
  • Dnevna sladica

    • 4.50