PRIGRIZKI

 
  • .TOPLI ROGLJIČKI

    za dobro jutro ob kavici

  • Francoski rogljiček z marmelado

    • 1.50
  • Francoski rogljiček s čokolado

    • 1.50
  • PRIGRIZKI

    za pikat ob vinu in pivu

  • Goveji carpaccio

    • 7.50

    S črnim tartufom

  • Račja Pašteta

    • 6.50

    Z zeliščnim maslom 

  • Piščančji fingersi

    • 6.00

    z domačo jogurtovo omako

  • Piščančji taquitosi

    • 6.00

    z domačimi omakami

  • Tunin tartar

    • 6.50

    z avokadom in limeto 

  • Gamberi

    • 6.50

    s česnom in čilijem

  • Gamberi

    • 6.50

    V vinski omaki

  • Pečene kapesante

    • 7.50

    Z limonino kremo in slanino 

  • Caprese solata

    • 6.00

    mozzarella di buffala in paradižniki

  • Putr deska

    • 7

    Pršut, sir, olive

  • Tri bruskete

    • 7

    Tapenada črnih oliv, humus, paradižnik, bazilika

A LA CARTE

 
  • .JUHE

  • Goveja juha

    • 3.50
  • Dnevna Juha

    • 3.50
  • .GLAVNE JEDI

  • Piščančja prsa

    • 13

    Polnjena z zeliščno skuto in pirejem zelene

  • Svinjska ribica

    • 14

    Zavita v panceto z omako suhih sliv z domačimi njoki

  • Biftek s pirejem sladkega krompirja

    • 22

    - s poprovo omako 

    - s tartufovo omako

    - z jajcem

  • Black angus Rib Eye

    • 21.50

    Z grahovim pirejem, popečenimi porovimi tulci in pestom 

  • Tagliata biftka

    • 25.00

    Na rukoli z granatnim jabolkom, ricotto, popečenimi jurčki in čompo

  • Black Angus Rumpsteak

    • 18.00

    Mariniran v gorčici z zelenjavo iz ponvice, pečenim krompirjem in domačim zeliščnim maslom

  • Hobotnica na žaru

    • 19.00

    Z zelenjavo iz ponvice in domačim krompirčkom

  • File brancina

    • 24.00

    Z domačimi njoki, mlado špinačo, pečeno maldo koruzo in česnovo kremo 

  • Losos

    • 14.50

    v skorjici kamilice in lešnikov, riževi rezanci v arašidovi omaki

  • Tuna

    • 18.50

    V sezamu z julienne zelenjavo, guacamole omako in limonino kremo 

  • Njoki s hobotnico

    • 15.70

    Po mediteransko 

  • Črna rižota

    • 12.50

     Z gamberi, bučkami in suhimi paradižniki

  • .SOLATE

  • Solata s piščancem

    • 9.00

    (avokado, ocvrta čičerika, krutoni, zelena solata, radič, berivka, majoneza, olivno olje, kis)

  • Solata z gamberi

    • 11.00

    (mlada čebula, češnjevci, avokado, črn sezam, zelena solata, radič, berivka, česen, olje, bel balzamičen kis)

  • Solata z lososom

    • 13.00

    (zelena solata, radič, berivka, kumare, rdeča redkvica, pražene pinjole, limonin sok, olivno olje, koperc)

  • Solata z biftkom

    • 15.00

    (rdeča čebula, rukola, zelena solata, radič, berivka, parmezan, pražen sezam, balzamika, med, olivno olje)

  • PAŠTE

  • Kremna grahova rižota s popečenimi kapesantami

    • 16
  • Pljukanci s šparglji in biftkom

    • 15,50
  • Fuži ali domači njoki s tartufi

    • 12
  • Fuži agli e olio s svežo baziliko in biftkom

    • 15.00
  • Riževi rezanci s piščancem ali gamberi

    • 10.5 / 12.5

    Z mlado koruzo, papriko in arašidi

  • Zelenjava iz ponvice s tofujem in olimskim sirom

    • 9
  • SLADICE

  • Čokoladni sufle

    • 4.50
  • Creme brulee

    • 4.50
  • Dnevna sladica

    • 4.50