PRIGRIZKI

 
  • .TOPLI ROGLJIČKI

    za dobro jutro ob kavici

  • Francoski rogljiček z marmelado

    • 1.50
  • Francoski rogljiček s čokolado

    • 1.50
  • PRIGRIZKI

    za pikat ob vinu in pivu

  • Goveji carpaccio

    • 7.50

    S črnim tartufom

  • Račja Pašteta

    • 6.50

    Z zeliščnim maslom 

  • Piščančji fingersi

    • 6.00

    z domačo jogurtovo omako

  • Piščančji taquitosi

    • 6.00

    z domačimi omakami

  • Tunin tartar

    • 6.50

    z avokadom in limeto 

  • Gamberi

    • 6.50

    s česnom in čilijem

  • Gamberi

    • 6.50

    V vinski omaki

  • Zaseka

    • 5.50

    s čebulno marmelado in bučnim oljem

  • Caprese solata

    • 6.00

    mozzarella di buffala in paradižniki

  • Putr deska

    • 7

    izbor sirov in suhih mesnin

  • Lososov carpaccio

    • 6,5

    z agrumi 

A LA CARTE

 
  • .JUHE

  • Goveja juha

    • 3.50
  • Dnevna Juha

    • 3.50
  • .GLAVNE JEDI

  • Piščančja prsa (corn-fed piščanec)

    • 15.50

    S pirejem rdečega zelja, pečenim sladkim krompirjem in praženimi orehi

  • Svinjska ribica

    • 15.20

    Zavita v panceto z balzamično omako s suhimi paradižniki, pečenim krompirjem in pečenim radičem 

  • Biftek s pirejem sladkega krompirja

    • 22.00

    - s poprovo omako 

    - s tartufovo omako

    - z jajcem

  • PUTR piščanec

    • 14.50

    Paniran v panko drobtinah, polnjen s suhimi paradižniki in slanino, z rižem v omaki dimljenega sira

  • Tagliata biftka

    • 25.00

    Na rukoli z granatnim jabolkom, ricotto, popečenimi jurčki in čompo

  • Black Angus Rumpsteak

    • 18.00

    Z zelenjavo iz ponvice, pečenim krompirjem in domačim zeliščnim maslom

  • Račja prsa

    • 16.80

    Z višnjevo omako, pirejem rdeče pese s hrenom, pečenim krompirjem, humusom s hruško, pečenim korenjem in lešniki 

  • Hobotnica na žaru

    • 21.00

    S sipinimi njoki, omako iz školjk, pečenim pastinakom in pečenimi češnjevimi paradižniki 

  • File brancina

    • 24.00

    Z domačimi njoki, mlado špinačo, pečeno maldo koruzo in česnovo kremo 

  • Losos

    • 16.80

    s skorjico pistacije, pastinakovim pirejem, pečenimi bučkami in jurčki, granatno jabolko in balzamiko 

  • Tuna

    • 18.50

    V sezamu z julienne zelenjavo, guacamole omako in limonino kremo 

  • T-bone steak

    • €/100 g 6.5

    Z domačimi masli, čompo, pečeno zelenjavo in pestom 

  • Morska žaba iz pečice

    • €/100 g 5.5

    Z mediteransko zelenjavo in krompirjem 

  • .SOLATE

  • Solata s piščancem

    • 9.00

    (avokado, ocvrta čičerika, krutoni, zelena solata, radič, berivka, majoneza, olivno olje, kis)

  • Solata z gamberi

    • 11.00

    (mlada čebula, češnjevci, avokado, črn sezam, zelena solata, radič, berivka, česen, olje, bel balzamičen kis)

  • Solata z lososom

    • 13.00

    (zelena solata, radič, berivka, kumare, rdeča redkvica, pražene pinjole, limonin sok, olivno olje, koperc)

  • Solata z biftkom

    • 15.00

    (rdeča čebula, rukola, zelena solata, radič, berivka, parmezan, pražen sezam, balzamika, med, olivno olje)

  • PAŠTE

  • Domači njoki s kremno PUTR omako s piščancem in panceto

    • 13.70
  • Pljukanci s piščancem v paradižnikovi omaki s svežo baziliko in mozzarello di buffalo

    • 12.60
  • Testenine z gamberi, hokaido bučo, suhimi paradižniki, pistacijo in kozjim sirom

    • 14.80
  • Rižota s kremo sladkega krompirja, ocvrto hobotnico in medenimi mandlji

    • 17.80
  • Fuži ali domači njoki s tartufi

    • 12
  • Fuži agli e olio s svežo baziliko in biftkom

    • 15.00
  • Riževi rezanci s piščancem ali gamberi

    • 10.5 / 12.5

    Z mlado koruzo, papriko in arašidi

  • SLADICE

  • Čokoladni sufle

    • 4.50
  • Creme brulee

    • 4.50
  • Dnevna sladica

    • 4.50